Manutan lanceert pronostiekwebsite voor bedrijven

Voetbal beïnvloedt de sfeer op de werkvloer

De voetbalkoorts begint stilaan in de lucht te hangen. Zelfs heel wat niet-voetbalfans worden meegesleept door de unieke sfeer die het belangrijkste toernooi ter wereld met zich meebrengt. Ook op de werkvloer gaat dit voetbaltoernooi niet ongemerkt voorbij. Manutan – in België de grootste leverancier van artikelen voor kantoor, magazijn, werkplaats en bedrijfsterreinen – wil tijdens deze periode voor extra sfeer op de werkvloer zorgen. Het lanceerde daarom de bijzondere pronostiekwebsite de 12de Manutandie speciaal op bedrijven is gericht. 

Voetbal versterkt de teamgeest 

Jochen De Mulder, verantwoordelijke voor deze campagne bij Manutan, verwoordt het zo: “Het is een uitgelezen periode om de teamgeest in een bedrijf te versterken. Uit een onderzoek dat we in 2016 realiseerden bleek bovendien dat 87% akkoord gaat met de stelling dat een fijne sfeer op de werkvloer belangrijk is én goed is voor de productiviteit. Aan dat groepsgevoel willen wij graag ons steentje bijdragen!” 

Deelnemen als team verhoogt winstkansen 
Meedoen kan gewoon individueel of samen met de collega’s als team. Wie zich inschrijft als team van minstens vier collega’s kan winnen in zowel de individuele ranking, de teamranking én de bedrijfsranking. Bovendien maak je enkel via de team- en bedrijfsranking kans om één van de hoofdprijzen te scoren: een kickertafel of een multimediapakket met Smart TV, PlayStation 4 en het populaire spel Fifa 18. Deelnemen als team wordt dus zoveel mogelijk aangemoedigd. 

Eenvoud siert 
“Het concept is zeer eenvoudig”, legt Jochen De Mulder uit. “Enkel voor de wedstrijden die ons nationaal elftal speelt moet men de uitslag voorspellen. Wie kan raden in welke minuut de eerste goal van de wedstrijd wordt gescoord, maakt meer kans om te winnen. De bedoeling is dat alles heel laagdrempelig blijft, zodat niet alleen de fanatieke voetbalfans hun kans kunnen wagen. We verwachten met deze actie een positieve sociale invloed te creëren, onze slogan is dan ook niet voor niets: “All you need. With love!” 

Klik HIER om de website te ontdekken 

 

Contacteer ons
Filip Van den Abeele Director Sales Operations Benelux, Manutan
Ward Vanhee Two cents
Filip Van den Abeele Director Sales Operations Benelux, Manutan
Ward Vanhee Two cents
Over Manutan

Manutan is onderdeel van de internationale Manutan Group, Europees marktleider op het gebied van bedrijfsbenodigdheden. De groep bestaat uit 25 dochtermaatschappijen in 17 Europese landen. Met ruim 2.000 medewerkers en ruim 200.000 verschillende artikelen worden meer dan 1.000.000 klanten bediend. De visie van de Manutan Group kenmerkt zich onder andere door het aangaan van warme, oprechte en persoonlijke relaties met klanten. ‘Ondernemen voor een betere wereld’ is het motto. In België en Nederland is Manutan de grootste leverancier van artikelen voor magazijn, werkplaats, terrein en kantoor. De artikelen worden via de website, het contactcenter en catalogi geleverd. Van intern transport & opslag tot gereedschappen en veiligheid. Ook levert Manutan advies en diensten in complete projectinrichtingen van o.a. magazijn en kantoorruimte, export service en efficiënte aankoopsystemen. www.manutan.be en www.manutan.be/blog

Manutan
Bergensesteenweg 1424,
1070 Brussel